Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning in Maastricht is er voor:

 

Startende ondernemers in (Zuid-) Limburg

Wanneer je een eigen bedrijf begint, moet er veel geregeld worden. Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning helpt je bij het goed opzetten van de belangrijkste zaken. Je kunt terecht voor betaalbaar advies en hulp bij bijvoorbeeld algemene voorwaarden of (juridische aspecten in) je ondernemingsplan. Luc Vosters adviseert en regelt. En jij? Jij kunt met een gerust hart aan de slag!

 

Gevestigde ondernemers in (Zuid-) Limburg

Je bent niet voor niets ondernemer geworden – je bedrijf runnen en ontwikkelen is je passie! Maar als ondernemer krijg je ook te maken met onder meer consumenten. Dagelijks worden vele overeenkomsten gesloten. Dat roept vaak allerlei juridische vragen op. Je hebt niet altijd de tijd en de kennis om daar adequaat op te reageren. Een deskundig advies of inhoudelijke begeleiding is dan goud waard. Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning adviseert en ondersteunt ondernemers. Een hele zorg minder. Je kunt weer volop ondernemen!

 

Houders van badinrichtingen (zwembaden, sauna, wellness)

Je runt een zwemparadijs, beheert een sauna met whirlpool, een camping of bungalowpark met een (subtropisch) zwembad. Je hebt dan te maken met regelgeving op het gebied van zwemwater. Exploitanten, beheerders en ondernemers waaronder eigenaren van een hotel of wellness resort zien de eisen en verantwoordelijkheden veranderen. Maar hoe pak je het aan en hoe weet je wanneer je het juridisch goed doet? Luc Vosters voorziet je van gedegen advies en ondersteuning.

 

Juridisch advies of ondersteuning nodig?

Maak tijdig een afspraak, want voorkomen is beter dan genezen.

Deel deze pagina in je netwerk!