Ondersteuning voor ondernemers in (Zuid-) Limburg en houders van badinrichtingen

 

Ondersteuning, dat is het andere onderdeel van mijn juridische dienstverlening. Daarmee richt ik mij op ondernemers in (Zuid-) Limburg en houders van zwembaden en andere badinrichtingen. Hen help ik bij hun juridische vragen, problemen en conflicten.

Ondernemers ondersteun ik bij zaken op het gebied van het consumentenrecht. Houders van zwembaden en andere badinrichtingen help ik met zwemwater-regelgeving.

Op de homepage lees je over mijn ambitie. Mijn ambitie is jou helpen bij het waarmaken van jouw dromen en ambities en het realiseren van jouw doelen. Ondersteuning is hierbij wezenlijk belangrijk. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij jouw vraag, probleem of conflict. Jou begeleiden, samen van gedachten wisselen, sparren. Dat zijn allemaal hele belangrijke elementen. Maar ook het verzorgen van correspondentie, de beslechting van geschillen en het (zo nodig) voeren van procedures bij de rechtbank. Ondersteuning betekent: gewoon er zijn, voor jou. Ook dat is mijn ambitie. Daar kun jij op rekenen.

Maak anders eens een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Deel deze pagina in je netwerk!