Juridisch advies voor ondernemers in (Zuid-) Limburg en houders van badinrichtingen

 

Juridisch advies, dat is één onderdeel van mijn juridische dienstverlening. Met juridisch advies richt ik mij tot ondernemers in (Zuid-) Limburg en houders van zwembaden en andere badinrichtingen. Hen help ik bij hun juridische vragen, problemen en conflicten.

Ondernemers adviseer ik op het gebied van het consumentenrecht. Houders van zwembaden en andere badinrichtingen help ik met zwemwater-regelgeving.

Op de homepage lees je over mijn ambitie. Mijn ambitie is jou helpen bij het waarmaken van jouw dromen en ambities en het realiseren van jouw doelen. Zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Wat betekent dit voor mijn wijze van advisering? Dat betekent dat jij kunt rekenen op pragmatische oplossingen, resultaatgerichtheid en maatwerk. Mijn gedegen vakinhoudelijke kennis staat garant voor kwaliteit. En dat alles in gewone mensentaal.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw vragen en problemen. Hopelijk kan ik veel voor jou betekenen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Deel deze pagina in je netwerk!