Disclaimer

Kwaliteit is één van de belangrijkste kernwaarden van Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning. Dat vraagt niet alleen om continue aandacht, maar ook om bereidheid te luisteren naar kritische vragen en opmerkingen. De lat voortdurend hoger leggen, daar ligt mijn uitdaging. Dat is niet alleen in mijn belang, maar vooral in het belang van mijn klanten. Daarom wil ik kwaliteitsverbeteringen zoveel mogelijk doorvoeren.

Kwaliteit wil ook deze website ademen. Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is de website samengesteld en bijgehouden. Toch kan het voorkomen dat u vragen of opmerkingen heeft over de website. Neemt u dan gerust contact met mij op.

De teksten op deze website zijn puur informatief van aard. Daarom kunt u aan mijn website geen rechten ontlenen. Indien u bijvoorbeeld schade ondervindt als gevolg van het gebruik van deze website, dan zal ik daar geen aansprakelijkheid voor aanvaarden.

Ook acht ik mij niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar mijn website verwijst. Voor de inhoud van gelinkte websites zijn uitsluitend de beheerders van die website verantwoordelijk. Dit geldt ook voor websites die naar mijn website verwijzen.

Het auteursrecht op deze website en de blog-artikelen berust geheel bij mij. Onder voorbehoud van alle rechten mag zonder mijn schriftelijke toestemming niets uit deze website en de blog-artikelen worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt op welke wijze dan ook.

Geleen, 1 november 2014

Luc Vosters Juridisch advies en ondersteuning

KvK 555 29 291